Amazon Prime Video uvodi novi paket sa reklamama

U cilju suočavanja s konkurencijom, Amazon Prime Video planira lansirati povoljniju pretplatu sa reklamama. Ova odluka sledi slične korake koje su već preduzele Netflix, Disney+ i druge striming platforme.

Izveštaji ukazuju da Amazon Prime Video razmatra uvođenje ovog plana kako bi privukao korisnike koji traže nižu cenu pretplate. Iako je trenutno još uvek u ranoj fazi, oglašivači su pokazali interesovanje za ovu ideju.

Amazon Prime Video

Ovaj potez može doneti dodatne prihode Amazonu, iako platforma već zarađuje od reklama na sportskim sadržajima i plasiranjem proizvoda u svoje emisije. Međutim, takav plan obično donosi određena ograničenja, kao što su niža kvaliteta sadržaja i ograničena reprodukcija na uređaju.

Nažalost, detalji o tome kako će se Amazon Prime Video nositi sa ovim ograničenjima još nisu poznati. U svakom slučaju, ova vest otvara vrata jeftinijoj pretplati za korisnike koji su voljni da podnesu reklame.

U Srbiji, Amazon Prime Video je dostupan po ceni od 5,99 evra mesečno. Pratite razvoj događaja kako biste saznali više o novom planu sa reklamama na ovoj platformi.

Kod nas možete kupiti paket od godinu dana na link za samo 45 eura godišnje (3,50 mesečno).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *